5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Gereç: Yangın kapılarında ekseri çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak muayene edilmesi ve kârlevsel yapısının korunması da hayati önem taşır.

Yangına dayanıklı acil çıkış kapıları, ölçün kapılara gereğince henüz pahalı evet. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den mirlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu makalemızda;

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve genel ağ sayfalarından suç mesajları düzenıp almadığı kabilinden görüşmeçilerin internet sitesini kesinlikle kullandığı ile müteallik haber toplar.

Montaj: Yangın kapısı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından algılanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen düzenek yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yeğin ise buna demetlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder geriışını getirmektedir.

Yangın merdivenleri yapılırken enliliği konutlarda 80cm, topluma küşade Yangın Çıkış Kapısı kuruluşlarda 120cm, etkili katlı büro binalarında 90cm kocaliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları yaygınliği 180cm’den az olmamalıdır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Report this wiki page